RTEÜ'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli Düzenlendi

RTEÜ'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli Düzenlendi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünce “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” konulu panel düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Emrah Atar'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Seven Erdoğan ile Doç. Dr. Erol Subaşi konuşmacı olarak yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Moderatör Dr. Öğr. Üyesi Emrah Atar, 15 Temmuz darbe girişiminin, ülkemizin demokratik sürekliliği, halkın birlik ve dayanışması açısından kritik bir dönüm noktası, Türk halkının demokrasiye sahip çıkma iradesini göstermesi ve demokratik değerlere olan bağlılığını vurgulaması açısından unutulmaz bir olay olduğunu kaydetti.

Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol Subaşi, “15 Temmuz’u Askeri Darbelerin Siyasal Sosyolojisi İçine Yerleştirmek” konu başlığı ile bir sunum gerçekleştirirken, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seven Erdoğan ise “15 Temmuz Sonrası Dönemde Türkiye’nin Eğitim Diplomasisinde Yaşanan Dönüşüm” başlıklı sunumu ile 15 Temmuz sonrası dönemde ülkemizin eğitim diplomasisinde yaşanan zorunlu dönüşüm örneğinden, 15 Temmuz’un ülkemizin diplomasisinde ortaya çıkardığı değişimin eğitim boyutu üzerinde durdu.

Konuşmacıların sunumunun ardından panel, soru cevap kısmı ile sona erdi.

Programın sonunda, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz tarafından konuşmacılara katılım belgesi takdim edildi.

Programa, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mete Avcı, Prof. Dr. Nebi Gümüş, Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğt Üyesi Şaban Ergene, Üniversite Genel Sekreteri Adnan Er, dekanlar, müdürler, daire başkanları, akademik ve idari personel katıldı.

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-9-001.jpg

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-8-001.jpg

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-7-001.jpg

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-6-001.jpg

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-5.jpg

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-4.jpg

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-3.jpg

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-2.jpg

rteude-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-paneli-gerceklestirildi-1.jpg

Kaynak:Hürselen Sandıkçı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum