RTEÜ'de 8 Yardımcı Doçent Doçentliğe Yükseldi

RTEÜ'de 8 Yardımcı Doçent Doçentliğe Yükseldi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde görev yapan 8 yardımcı doçent, girmiş oldukları doçentlik sınavında başarı göstererek doçent unvanı almaya hak kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erol Ustaahmetoğlu, İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hocaoğlu, Mühendislik Fakültesi Yapı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlker Ustabaş, Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayhan Kanat, Tıbbi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aziz Ramazan Dilek, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kenan Kanburoğlu, İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Irmak ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Hacıcaferoğlu girmiş oldukları doçentlik sınavında başarı göstererek doçent unvanı almaya hak kazandı.

Rektörlükten yapılan açıklamada ise "Üniversitemiz camiası olarak öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." denildi.