RTEÜ’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

RTEÜ’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Ramazan Bayramı nedeniyle mesainin ilk gününde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Üniversitenin Sosyal Tesis Salonu’nda düzenlenen programda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural törene katılanları kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı.

Üniversitenin akademik ve idari personelinin katıldığı törende, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman bir konuşma gerçekleştirdi.

Sözlerine herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak başlayan Rektör Karaman, “Bayramın başta sizler ve aileniz olmak üzere ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

rteu’de-bayramlasma-toreni-duzenlendi-(4).jpg

Karaman, bu bayramda iki ayrı sevinci bir arada yaşadığını ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyan Üniversitemizde ikinci dönem görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Gerek akademik gerek idari personelimiz için de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde görev yapmak ayrıcalıklı bir iştir, gurur kaynağıdır, ayrı bir onurdur. Dolayısıyla bütün personelimizle birlikte geçmişin tecrübelerinden yararlanarak yaptığımız, yapamadığımız, yapmayı düşündüğümüz şeyleri de dikkate alarak yeni dönemde sizlerle beraber daha uzun işler yapacağız. Gerek akademik gerek eğitim gerek Ar-Ge anlamında Üniversitemizi daha iyi noktalara taşıyacağız.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bayramlaşma töreni, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

rteu’de-bayramlasma-toreni-duzenlendi-(2).jpgrteu’de-bayramlasma-toreni-duzenlendi-(3).jpgrteu’de-bayramlasma-toreni-duzenlendi-(5).jpgrteu’de-bayramlasma-toreni-duzenlendi-(6).jpg

rteu’de-bayramlasma-toreni-duzenlendi-(1)-001.jpg