RTEÜ'de Çifte Devir Teslim Töreni

RTEÜ'de Çifte Devir Teslim Töreni
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü müdürlüğüne Doç. Dr. Hüseyin Avni Uydu, Sağlık Yüksekokulu müdürlüğüne ise Yrd. Doç. Dr. Ayşe Gümüşler Başaran atandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Hüseyin Avni Uydu ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Osman Birol Özgümüş’ün  kendi istekleriyle görevlerini bırakması dolayısıyla Sağlık Yüksekokulu müdürlüğü görevine Yrd. Doç. Dr. Ayşe Gümüşler Başaran, Sağlık Bilimleri Enstitüsü müdürlüğüne ise Doç. Dr. Hüseyin Avni Uydu atandı.

Her iki devir teslim töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, görev süresi boyunca üniversite yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalar dolayısıyla Doç. Dr. Hüseyin Avni Uydu ile görev süresi boyunca üniversitenin yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalar ve Üniversitenin gelişmesi ve büyümesi, eğitim öğretim kalitesine sağlamış olduğu önemli katkılar dolayısıyla Prof. Dr. Osman Birol Özgümüş’e teşekkür etti.  

Rektör Karaman, Sağlık Bilimleri Enstitüsü müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Hüseyin Avni Uydu ve Sağlık Yüksekokulu müdürlüğü görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Ayşe Gümüşler Başaran’a yeni görevinde başarılar diledi.

Karaman,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural ve Prof. Dr. Ali Bilgin ile Sağlık Yüksekokulu yöneticilerinin katıldığı tören sonunda Doç. Dr. Hüseyin Avni Uydu’ya; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural ve Prof. Dr. Ali Bilgin ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü yöneticilerinin katıldığı tören sonunda ise yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Prof. Dr. Osman Birol Özgümüş’e teşekkür plaketi verdi.

rteu-saglik-bilimleri-enstitusunde-devir-teslim-toreni-(1).jpgrteu-saglik-bilimleri-enstitusunde-devir-teslim-toreni-(2).jpgrteu-saglik-bilimleri-enstitusunde-devir-teslim-toreni-(3).jpgrteu-saglik-yuksekokulunda-devir-teslim-toreni-(1).jpg

rteu-saglik-yuksekokulunda-devir-teslim-toreni-(2).jpgrteu-saglik-yuksekokulunda-devir-teslim-toreni-(3).jpg