RTEÜ’de Devir Teslim Törenleri Yapıldı

RTEÜ’de Devir Teslim Törenleri Yapıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde (RTEÜ), müdür atamaları yapılan Adalet ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda devir teslim törenleri yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından kısa bir süre önce Adalet Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlerinin görev süreleri dolduğundan dolayı yeni müdür atamaları yapıldı. Düzenlenen törenlerle, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Sandalcılar görevini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yanık’a devrederken, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kerim Serbest görevini Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih İslamoğlu’na, Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kızıltan ise görevini Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Önder Dilek’e devretti.

Adalet Meslek Yüksekokulunda düzenlenen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Doç. Dr. Ali Rıza Sandalcılar’ın gerek Meslek Yüksekokulunun, gerekse Üniversitenin gelişmesi noktasında birçok katkısı olduğunu ifade ederek görev süresi boyunca Üniversite yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalar ve gayretleri dolayısıyla teşekkür etti. Rektör Karaman, bayrağı devralarak daha ileriye taşımasını temenni ettiği Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yanık’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Adalet Meslek Yüksekokulu yöneticileri ve akademisyenlerinin katıldığı tören sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Doç. Dr. Ali Rıza Sandalcılar’a teşekkür plaketi verdi.

rteu’de-devir-teslim-torenleri-yapildi-1.jpg

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Üniversite bünyesinde en çok öğrencisi olan okulun Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olduğunu hatırlatarak öğretim elemanlarının eğitim öğretim kalitesine katkıda bulunmak için daha da özverili çalışmaları gerektiğini belirtti. Rektör Karaman, zorlu bir dönemde müdürlük görevini başarıyla ifa etmesi ve önemli katkıları dolayısıyla Prof. Dr. Kerim Serbest’e teşekkür etti, Doç. Dr. Fatih İslamoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Öğretim elemanlarının da hazır bulunduğu tören sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Prof. Dr. Kerim SERBEST’e teşekkür plaketi verdi.

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, gerek eğitim binası gerekse kampüsüyle dikkat çeken Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun gelişmesi ve büyümesi için Prof. Dr. Alaattin Kızıltan’ın elinden gelen gayreti sarf ettiğini belirterek, “Yoğun uğraşlar neticesinde bu noktaya ulaşan okulumuza Prof. Dr. Alaattin Kızıltan’ın ciddi anlamda hizmetleri olmuştur, emekleri ve bu zamana kadar üniversitemiz yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmaları dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi. Karaman, ekip çalışması içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığı Yrd. Doç. Dr. Önder Dilek’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Yüksekokulun Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve akademik ve idari personelin hazır bulunduğu törende Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Prof. Dr. Alaattin Kızıltan’a katkıları dolayısıyla teşekkür plâketi verdi.