RTEÜ'de Fakültelere 1. Sırada Yerleşen Öğrencilere YÖK Başkanı’nın Mektubu Verildi

RTEÜ'de Fakültelere 1. Sırada Yerleşen Öğrencilere YÖK Başkanı’nın Mektubu Verildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi fakültelerine 1. sıradan yerleşen üniversitelilere YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen tebrik mektupları verildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, 2016-2017 Akademik yılı ÖSYM puanına göre RTEÜ’nün fakültelerine birinci sırada yerleşen öğrencileri kabul ederek tebrik etti. İlahiyat Fakültesine 1. sıradan yerleşen öğrencinin Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ile isim benzerliği bulunması dikkat çekti.

Rektör Karaman başkanlığında gerçekleştirilen Senato Toplantısı’nda öğrencilere hitaben “Öğrencilerimizin bölümlerini birinci sırada tercih etmiş olmaları bizim için sevinilecek bir durumdur. Amacımız, üniversitemiz yönetimi ve personelimizin desteği ile yurt içinde ve yurt dışında tercih edilen bir üniversite oluşturmaktır.” ifadelerini kullandı.

rteude-fakultelere-birinci-sirada-yerlesen-ogrencilere-yok-baskani’nin-mektubu-verildi-(2).jpg

Toplantı sonunda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, fakültelerine birinci sırada yerleşen Tıp Fakültesi öğrencisi Murat Şimşek, İlahiyat Fakültesi öğrencisi Muhammet Avcı, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Muhammed Hamza Akkaya, Eğitim Fakültesi öğrencisi Mehmet Ali Atak, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Mehmet Recep Yeşil, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Muhammed Berat Yolcu, Mühendislik Fakültesi öğrencisi Hakan Soku, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencisi Serhan Alıç, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Erdinç Kaan Karaoğlu, Denizcilik Fakültesi öğrencisi Melih Kutlu ve Ardeşen Turizm Fakültesi öğrencisi Asiye Grnç’e YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen tebrik mektubunu verdi.

Öğrenciler ve aldıkları puanlar şöyle:

rteude-fakultelere-1.-sirada-yerlesen-ogrenciler-kimdir.jpgrteude-fakultelere-birinci-sirada-yerlesen-ogrencilere-yok-baskani’nin-mektubu-verildi-(1).jpgrteude-fakultelere-birinci-sirada-yerlesen-ogrencilere-yok-baskani’nin-mektubu-verildi-(4).jpgrteude-fakultelere-birinci-sirada-yerlesen-ogrencilere-yok-baskani’nin-mektubu-verildi-(3).jpg

rteude-fakultelere-birinci-sirada-yerlesen-ogrencilere-yok-baskani’nin-mektubu-verildi-(5).jpgrteude-fakultelere-birinci-sirada-yerlesen-ogrencilere-yok-baskani’nin-mektubu-verildi-(6).jpgrteude-fakultelere-birinci-sirada-yerlesen-ogrencilere-yok-baskani’nin-mektubu-verildi-(7).jpgrteude-fakultelere-birinci-sirada-yerlesen-ogrencilere-yok-baskani’nin-mektubu-verildi-(8).jpg