RTEÜ’de Öğrenci Konseyi Başkanı Seçimi Yapıldı

RTEÜ’de Öğrenci Konseyi Başkanı Seçimi Yapıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin Öğrenci Konseyi Başkanlığına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Recep Tayyip Balıkçılar seçildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Midilli’nin görev süresinin dolması nedeniyle yapılan konsey seçimini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Recep Tayyip Balıkçılar kazandı. Seçim sonucunda ayrıca yönetim kurulu üyeleri ile denetleme ve divan üyeleri de belli oldu.

ahmet-midilli-recep-tayyip-balikcilar-abdullah-oguz-hut-kadir-ali-celik-1.jpg

Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği hükümleri uyarınca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin öğrenci konseyi üyelerinin belirlenmesi ve organlarının oluşturulması için Üniversitenin Senato Toplantı Salonunda seçim yapıldı. Fakülte/Yüksekokulu/Meslek Yüksekokul ve Enstitü temsilcileri tarafından belirlenen isimlerin bir araya gelerek gerçekleştirdiği seçim sonucunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Recep Tayyip Balıkçılar konsey başkanı olurken, Eğitim Fakültesinden İhsan Kartoğlu başkan yardımcısı oldu.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı öğrenci seçim sonuçları şu şekilde:

rteu’de-ogrenci-konseyi-baskani-secimi-yapildi-053.jpg

huseyin-karaman-011.jpgrteu-ogrenci-konseyi-baskani-secimi-yapildi-1.jpgrteu-ogrenci-konseyi-baskani-secimi-yapildi-2.jpgrteu-ogrenci-konseyi-baskani-secimi-yapildi-3.jpg