RTEÜ’de Ortak Bölgesel Toplantı

RTEÜ’de Ortak Bölgesel Toplantı
Karadeniz Bölgesi’ndeki üniversite hastanelerinde anestezi alanında çalışan öğretim üyeleri ile GKDAYB Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 50 kişilik heyet RTEÜ'de toplantıda...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ile Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği tarafından Üniversitenin Sosyal Tesisinde ortak bölgesel bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Karadeniz Bölgesi’ndeki üniversite hastanelerinde göğüs cerrahisi ve kalp damar cerrahisi anestezisi alanında çalışan öğretim üyeleri ile GKDAYB Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 50 kişilik bir öğretim üyesi katıldı.

rteu’de-ortak-bolgesel-toplanti-1.jpg

Toplantıda, göğüs cerrahisi (akciğer ameliyatları, kanser cerrahileri, göğüs kafesi cerrahileri) ve kalp-damar cerrahisinde (By-pass cerrahisi, büyük damar cerrahileri, kalp kapak ameliyatları vs.) anestezi uygulamalarındaki en son bilimsel veriler ve yaklaşımlar ele alındı. Ayrıca, Türkiye’nin farklı hastanelerinde bu alanda uğraş veren öğretim üyeleriyle karşılıklı tartışma ve tecrübe paylaşımı sağlandı.

rteu’de-ortak-bolgesel-toplanti-2.jpg

Üst düzey katılımın sağlandığı toplantıya, Karadeniz Bölgesi’nden Rize, Trabzon, Samsun, Ordu, Giresun, Tokat ve Kars illerinde bulunan üniversitelerdeki hastaneler ile İstanbul, Ankara, Bursa, Malatya, Adana ve Sakarya illerindeki üniversite hastanelerinde görev yapan öğretim üyeleri katıldı.

rteu’de-ortak-bolgesel-toplanti-3.jpg

rteu’de-ortak-bolgesel-toplanti-4.jpg