RTEÜ'de Prof. Dr. Nebi Gümüş Rektör Yardımcılığına Atandı

RTEÜ'de Prof. Dr. Nebi Gümüş Rektör Yardımcılığına Atandı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nebi Gümüş, rektör yardımcılığına atandı.

Recep Tayyip Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, yönetim kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. İlk olarak rektör yardımcılarını belirleyen ve Prof. Dr. Mete Avcı’yı rektör yardımcılığına atayan Yılmaz, ikinci Rektör Yardımcısı olarak İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nebi Gümüş’ün atamasını gerçekleştirdi.

1969 yılında Artvin’in Yanıklı Köyü’nde doğan ve geçmiş yıllarda RTEÜ’de rektör yardımcılığı görevinde de bulunan Prof. Dr. Nebi Gümüş, ayrıca, T.C. Tiflis Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri ve Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanlığı görevlerinde de bulundu.

RTEÜ'de 3. rektör yardımcısının üniversite dışından ve tıpçı olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
14 Yorum