RTEÜ’de Rektör Yardımcısı Atamaları Yapıldı

RTEÜ’de Rektör Yardımcısı Atamaları Yapıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, yeni Rektör Yardımcılarını belirledi. Atanan 3 rektör yardımcısı da Rizeli.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcılarını belirledi. Rektör Karaman, 3 rektör yardımcısını da Rizeli atadı.

Buna göre Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Bilgin Araştırma ve Geliştirmeden sorumlu Rektör Yardımcısı, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Yılmaz sağlıktan sorumlu Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet İshak Demir de eğitim ve öğretimden sorumlu Rektör Yardımcısı olarak atandı.

Ayrıca Sosyal Bilimler Enstitü müdürlüğüne İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Yanık, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne de Pazar Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ahmet Midilli atandı.

Rektör Karaman, yeni atanan öğretim üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.