RTEÜ'de Rektör Yılmaz İlk Rektör Yardımcısını Atadı

RTEÜ'de Rektör Yılmaz İlk Rektör Yardımcısını Atadı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’de yeni Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz tarafından ilk rektör yardımcısı ataması yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, yeni dönemde çalışacağı rektör yardımcıları, dekan, danışman ve özel kalem müdürü belirleme çalışmalarına başladı. Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, bu kapsamda ilk atamayı Prof. Dr. Mete Avcı’yı rektör yardımcısı atayarak gerçekleştirdi.

RTEÜ'de Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Mete Avcı, 1996-2000 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Aynı üniversitede 2000 – 2003 yılları arasında yüksek lisans, 2003 – 2008 yılları arasında ise doktorasını tamamlayan ve 2019 yılına kadar KTÜ’de görev alan Prof. Dr. Avcı, 2019 yılından itibaren görev aldığı RTEÜ’de profesör unvanı almaya hak kazandı ve 2020 yılından itibaren Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapıyor. Prof. Dr. Avcı, 2021 yılında yayımlanan Dünyanın en başarılı bilim insanları listesinde RTEÜ'den girmeyi başaran 5 akademisyen arasında yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23 Yorum