RTEÜ'de Staj Yapan Gürcü Öğrenciler Rektör Karaman'ı Ziyaret Etti

RTEÜ'de Staj Yapan Gürcü Öğrenciler Rektör Karaman'ı Ziyaret Etti
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde staj yapmak amacıyla Gürcistan Tiflis Devlet Tıp Üniversitesinden gelen öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı ziyaret etti.

RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde radyoloji, onkoloji, jinekoloji, göz, kalp vb. alanlarda staj eğitimi görmek için gelen öğrencileri ve Tiflis Tıp Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr. Mzia Tsiklauri’yi Rektörlük Toplantı Salonu’nda ağırlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, öğrencilerin, eğitim hayatında önemli bir yeri olan staj dönemini RTEÜ’de geçirecek olmalarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

rteude--staj-yapan-gurcu-ogrenciler-rektor-huseyin-karamani-ziyaret-etti-(1).jpg

Rektör Karaman, Üniversiteye Gürcistan’dan gelen çok sayıda uluslararası öğrencilerinin olduğunu da belirterek, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak bu öğrencilerimizi ülkelerinin, ailelerinin bizlere emaneti olarak görüyoruz ve bu anlayışla hareket ediyoruz. İyi bir eğitim almaları ve mezuniyetten sonra ülkelerinde iyi bir hizmet etmelerini arzu ediyoruz.” dedi.

Karaman, iki ülke arasındaki işbirliğinin bugün olduğu gibi gelecekte de sağlam bir şekilde devam edeceğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

rteude--staj-yapan-gurcu-ogrenciler-rektor-huseyin-karamani-ziyaret-etti-(2)-001.jpg

Dr. Mzia Tsiklauri, üniversiteler arasındaki işbirliğinin artması noktasında göstermiş olduğu katkı ve gayretlerden dolayı Rektör Karaman nezdinde üniversite camiasına teşekkür etti.

Öğrenciler ise Rize’de bulunmaktan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde staj görmekten mutlu olduklarını belirterek kendilerine sunulan eğitim fırsatları dolayısıyla başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman olmak üzere Üniversitenin, Tıp Fakültesi, hastane yönetici ve personeline teşekkür ettiler.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ve günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

rteude--staj-yapan-gurcu-ogrenciler-rektor-huseyin-karamani-ziyaret-etti-(3).jpgrteude--staj-yapan-gurcu-ogrenciler-rektor-huseyin-karamani-ziyaret-etti-(4).jpgrteude--staj-yapan-gurcu-ogrenciler-rektor-huseyin-karamani-ziyaret-etti-(5).jpg