RTEÜ’de XII. Ulusal Klavye Yarışması Yapıldı

RTEÜ’de XII. Ulusal Klavye Yarışması Yapıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenen 12. Ulusal Klavye yarışmasında dereceye girenler belli oldu.

On bir yıldan beri her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ulusal klavye yarışmasının bu sene on ikincisi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Açılış programı dünya klavye şampiyonu ve Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Celal Aşkın’ın gösterisi ile başladı.

Gösteri sonrası XII. Ulusal Klavye Yarışmasına, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, İstinye Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi katıldı.

Yarışmanın neticesinde; Yalova Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu grup bazında birinci, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu ikinci, Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu üçüncü oldu. 
Bireysel kategoride Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri Çağdaş Ad birinci, Mustafa Yiğit Seçkin ikinci, Yalova Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencisi Özkan Bali ise üçüncü oldu.

Kapanış töreninde bireysel bazda ilk üçe giren öğrencilere Rize Barosu tarafından birer dizüstü bilgisayar, grup bazında ise okullara kupa takdim edildi. Yarışmaya katılan okulların öğretim elemanları ile öğrencilerinin katıldığı bir istişare toplantısı ile bilimsel etkinlik sona erdi.

rteu’de-xii.-ulusal-klavye-yarismasi-yapildi-(7).jpgrteu’de-xii.-ulusal-klavye-yarismasi-yapildi-(2).jpgrteu’de-xii.-ulusal-klavye-yarismasi-yapildi-(3).jpgrteu’de-xii.-ulusal-klavye-yarismasi-yapildi-(4).jpgrteu’de-xii.-ulusal-klavye-yarismasi-yapildi-(1).jpgrteu’de-xii.-ulusal-klavye-yarismasi-yapildi-(5).jpgrteu’de-xii.-ulusal-klavye-yarismasi-yapildi-(6).jpgrteu’de-xii.-ulusal-klavye-yarismasi-yapildi-(8).jpg