RTEÜ'de Yurt Dışında Yabancı Dil Kurs Fırsatı İçin Kura Çekildi

RTEÜ'de Yurt Dışında Yabancı Dil Kurs Fırsatı İçin Kura Çekildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde yurt dışında yabancı dil kurs fırsatından yararlanmak isteyen öğretim üyeleri için 30 kişi asil, 30 kişi de yedek olmak üzere 60 kişilik kura çekildi.

Üniversite Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman öğretim üyelerinin alt yapılarını güçlendirmek, mesleki açıdan gelişimlerine katkıda bulunmak ve tecrübelerini artırmak amacıyla bu projeyi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

rteude-yurt-disinda-yabanci-dil-kurs-firsati-icin-kura-cekildi-(1).jpg

Yurt dışında yabancı dil kursunun 2014-2015-2016 yıllarını kapsayan bir proje olduğunu ve gelecek yıl farklı organizasyonlarla söz konusu çalışmayı devam ettirmeyi amaçladıklarını belirten Rektör Karaman, daha önce kursa katılmış öğretim üyelerinden gelen geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu, projenin amacına ulaştığını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  6 hafta sürecek programa katılmaya hak kazanan öğretim üyelerini de tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

rteude-yurt-disinda-yabanci-dil-kurs-firsati-icin-kura-cekildi-(3).jpg

rteude-yurt-disinda-yabanci-dil-kurs-firsati-icin-kura-cekildi-(2).jpgrteude-yurt-disinda-yabanci-dil-kurs-firsati-icin-kura-cekildi-(4).jpgrteude-yurt-disinda-yabanci-dil-kurs-firsati-icin-kura-cekildi-(5).jpg

Asil listeden gitmeyen personelin yerine yedek listeden sıra ile ilave yapılacağı kura çekimi sonucunda asil ve yedek sıralı liste şu şekilde oluşturuldu:

rteude-yurt-disinda-yabanci-dil-kurs-firsati-icin-kura-cekildi.jpgrteude-yurt-disinda-yabanci-dil-kurs-firsati-icin-kura-cekildi-yedek-liste.jpg