RTEÜ'den Dekan Şaşmaz'a Veda Yemeği

RTEÜ'den Dekan Şaşmaz'a Veda Yemeği
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'de görev süresi dolan Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Şaşmaz’a veda yemeği düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Eski Dekanı ve Fen Edebiyat Fakültesi Organik Kimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Selami Şaşmaz’a dekanlık süresince yaptığı hizmetlerden ve başarılı çalışmalarından dolayı Üniversitenin Sosyal Tesisi’nde veda yemeği düzenlendi.

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(1).jpg

Veda yemeğine RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Efe, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ferhat Kalaycı, Su Ürünleri Fakültesi öğretim elemanları ve aileleri katıldı.

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(2).jpg

RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Prof. Dr. Selami Şaşmaz’a bugüne kadar Üniversiteye katkılarından dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(3).jpg

Program sonunda RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  Prof. Dr. Selami Şaşmaz’a şilt ve çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca Yüksek Öğretim Kurulu tarafından Su Ürünleri Fakültesi’ne Dekan olarak atanan Prof. Dr. Davut Turan ise Şaşmaz’a plâket sundu.

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(9).jpg

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(13).jpg

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(10).jpg

1962 yılında Samsun Çarşamba ilçesinde doğan Prof. Dr. Selami Şaşmaz, Lisans, Y. Lisans ve Doktorasını Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde tamamladı. RTE Üniversitesi’nde, Rektör Yardımcılığı, Üniversitelerarası Kurul Üyeliği, Üniversite Senatosu Üyeliği, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği, Fakülte Kurulu Üyeliği, Bilim ve İnnovasyon Kurulu Üyeliği, Bilimsel Araştırma Projeleri Başkanlığı, Organik Kimya Anabilim Dalı Başkanlığı ve Dekan Yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde yer aldı.

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(11).jpg

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(5).jpg

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(4).jpg

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(6).jpg

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(7).jpg

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(8).jpg

eski-dekan-prof.-dr.-selami-sasmaz’a-veda-yemegi-(12).jpg