RTEÜ’lü Dekan Duymuş’un Projesine TÜBİTAK Desteği

RTEÜ’lü Dekan Duymuş’un Projesine TÜBİTAK Desteği
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş tarafından hazırlanan proje, TÜBİTAK tarafından kabul edilerek, projenin bilimsel destek almasına karar verildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş’un ‘Soğuk Altlık Tekniğiyle Gümüş Kaplanan Titanyum Esaslı Malzemelerin Biyouyumluluklarının İncelenmesi’ başlıklı projesi, TÜBİTAK’ın Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı (1005) kapsamında desteklenmeye değer görülerek, projenin bilimsel olarak desteklenmesine karar verildi.

BÖLGEDE ALANINDA İLK

Dekan Duymuş’un TÜBİTAK tarafından bilimsel olarak desteklenmeye değer görülen projesi; hem güncel biyomedikal uygulamalar konusunda farklı yaklaşımları içermesi, hem de TÜBİTAK tarafından ulusal yeni fikirler ve ürünler kapsamında desteklenmesi nedeniyle bölgede kendi alanında bir ilki başarması dolayısıyla özel bir önem kazandı.

İŞTE BAŞARI EKİBİNDEKİLER

Dekan Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş’un yürütücüsü olduğu, RTEÜ ile Diş Hekimliği Fakültesine kazandırılan projede; Doç. Dr. Vagıf Nevruzoğlu, Doç. Dr. Murat Tomakin, Yrd. Doç. Dr. Ercüment Yüzüak ve Yrd. Doç. Dr. Sabit Melih Ateş de proje ekibi içerisinde yer aldı.