RTEÜ'lü Dekan Küçük, Eğitim Fakültesi Dekanlar Konseyi Başkanı Oldu

RTEÜ'lü Dekan Küçük, Eğitim Fakültesi Dekanlar Konseyi Başkanı Oldu
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından gerçekleştirilen “Eğitim Ve Eğitim Bilimleri Dekanlar Konseyi Toplantısı”nda yapılan seçimde konsey başkanı seçildi.

Eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerindeki öğretmen yetiştirme programlarının ele alındığı toplantıya, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, YÖK yetkilileri ve üniversitelerin Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakültesi dekanları katıldı.

Toplantının açılışında, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç bir konuşma gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarının ardından soru cevap kısmı gerçekleştirildi. Katılımcılardan gelen soruların yanıtlandığı ve karşılıklı istişarelerde bulunulan soru cevap kısmının tamamlanmasının ardından panele geçildi.

Panelin sonunda yapılan soru cevap kısmının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen “Dekanlar Konseyi Toplantısı ve Seçimleri”nde RTEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük konsey başkanı seçildi.

yuksekogretim-kurulu-baskanligi-tarafindan-gerceklestirilen-“egitim-ve-egitim-bilimleri-dekanlar-konseyi-toplantisi-(1).jpgyuksekogretim-kurulu-baskanligi-tarafindan-gerceklestirilen-“egitim-ve-egitim-bilimleri-dekanlar-konseyi-toplantisi-(2).jpgyuksekogretim-kurulu-baskanligi-tarafindan-gerceklestirilen-“egitim-ve-egitim-bilimleri-dekanlar-konseyi-toplantisi-(3).jpgprof.-dr.-mehmet-kucuk.jpg