RTEÜ'lü Doktor Altın Vuruşla İntihar Etti

RTEÜ'lü Doktor Altın Vuruşla İntihar Etti
RTE Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktoru Uzm. Dr. Sertan Kantaroğlu, altın vuruş yaparak yaşamına son verdi.

RTE Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Uzm. Dr. Sertan Kantaroğlu (33), bu sabah saatlerinde görev yaptığı hastane tuvaletinde altın vuruş yaparak intihar etti.

olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre, bu sabah 05.00 sıralarında gerçekleşen olayda Uzm. Dr. Sertan Kantaroğlu, tedavi gördüğü madde bağımlılığından kurtulamadığı için altın vuruş yaparak yaşamına son verdi.

Hastane tuvaletinde baygın halde bulunan Kantaroğlu, aynı hastanede tedavi altına alınmasına ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili olarak Rize Sağlık İl Müdürlüğü’nde yapılan yazıcı açıklamada ise, “İlimiz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan hekimimiz Anestezi Uzmanı 33 yaşındaki Sertan Kantaroğlu sabah saat 05.00 sularında görev başında baygın bir şekilde bulunmuştur. Akabinde acilen ameliyata alınan doktorumuz 4 saatlik yoğun uğraş ve çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir” denildi.

Doktorun ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için otopsi raporu bekleniyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

olay53 - ÖZEL -

İLGİLİ HABERİMİZ

Doktorun Cenazesi Ankara'ya Gönderildi