RTEÜ'lü Eski Dekan Küçük’ten Bir Garip Rizespor-Trabzonspor Paylaşımı

RTEÜ'lü Eski Dekan Küçük’ten Bir Garip Rizespor-Trabzonspor Paylaşımı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor taraftarları arasında yeni bir polemik oluşturacak garip bir paylaşımda bulundu.

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan etmesine 1 puan kalması ve cumartesi günü evinde oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçı sonrası şampiyonluğunu resmileştirmesi beklentisi dolayısıyla şampiyonluk kutlamaları hazırlıkları yapılıyor.

Rize’nin Çayeli ilçesinde Çayelispor taraftar gruplarından ‘Çayeli Meydan’ adlı grup tarafından Çaykur Rizespor’un Süper Lig’deki konumu ve kümede kalmayı mucizelere bırakması nedeniyle sosyal medya üzerinden cenaze evinde düğün olmayacağı belirtilerek Trabzonsporlu taraftarların Çayeli’nde kutlama yapmalarına izin verilmeyeceği paylaşımında bulunuldu.

Bu paylaşımın kaldırılmasından sonra ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Eski Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük, bir paylaşımda bulunarak, Trabzonspor’un Çaykur Rizespor’dan 3 gol yiyerek ölümüne sebep olmadığını, cenazeyi ortada bırakmayacağını, cenaze namazını kılıp defnedeceğini, 1. Ligde de Rizespor’a yardım edeceğini ve Süper Lig’de buluşmak için özlemle bekleyeceğini belirterek düğününü de kesinlikle yapacağını kaydetti.

Eski Dekan Prof. Dr. Küçük’ün de daha sonra kaldırmak zorunda kaldığı paylaşımda, Küçük, “Ölümüne sebep olmasa da (fırtına gibi estiği ligde yalnızca burada 3 gol yiyen) hiçbir cenazeyi ortada bırakmaz, cenazeyi yıkar, namazını kılar, defneder, diğer tarafta (1. Ligde) rahat etmesi ve sınava (1. Lig Maçlarına) hazırlanması için yardım eder ve yeniden aynı yerde (Süper Lig) buluşmak için özlemle bekler. Bu arada haftalar öncesinde tarihi alınmış düğününü ise kesinlikle yapar

Çayeli Meydan Grubu tarafından paylaşıldığı ileri sürülen ve 2021-2022 Süper Lig Şampiyonluğuna çok yakın olan Trabzonspor’umuzun ilçede yapılacak bir kutlama programına asla izin verilmeyeceği yazılı bir paylaşımla ilgili açıklamamdır;

Belirtilen grubun sosyal medya hesabını takip ediyorum ve böyle bir paylaşım yoktur.

Bu arada ilçede bir kutlama programı var mı onu da bilmiyorum ama, 2009 yılından itibaren burada yaşayan, Çaykur Rizespor Passolig kartı taşıyan, fırsat buldukça maçlara da giden ve takımını destekleyen biri olarak şunu biliyorumki ilçede buralı olan ve fanatik Trabzonspor taraftarları var.

Ve ‘bize her zaman Trabzonspor’ sloganını ağzından düşürmeyen Trabzonspor taraftarının korkak olmadığını da iyi biliyorum; ölümüne sebep olmasa da (fırtına gibi estiği ligde yalnızca burada 3 gol yiyen) hiçbir cenazeyi ortada bırakmaz, cenazeyi yıkar, namazını kılar, defneder, diğer tarafta (1. Ligde) rahat etmesi ve sınava (1. Lig Maçlarına) hazırlanması için yardım eder ve yeniden aynı yerde (Süper Lig) buluşmak için özlemle bekler. Bu arada haftalar öncesinde tarihi alınmış düğününü ise kesinlikle yapar.” ifadelerine yer verdi.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-egitim-fakultesi-eski-dekani-prof-dr-mehmet-kucuk-caykur-rizespor-ve-trabzonspor-taraftarlari-arasinda-yeni-bir-polemik-olusturacak-garip-bir-paylasimda-bulundu.jpgcayeli-meydan-adli-grup-tarafindan-cenaze-evinde-dugun-olmayacagi-belirtilerek-trabzonsporlu-taraftarlarin-kutlamalarin-izin-verilmeyeceg-iduyuruldu.jpg