RTEÜ'lü Hemşire Kazada Hayatını Kaybetti

RTEÜ'lü Hemşire Kazada Hayatını Kaybetti
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi anestezi yoğun bakımda görev yapmakta olan hemşire Aylin Acar, Giresun'daki kazada hayatını kaybetti.

Giresun’un Tirebolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Ölenler arasında yer alan Aylin Acar'ın Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi anestezi yoğun bakım ünitesinde hemşire olarak görev yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Giresun’dan Trabzon istikametine giden Mehmet Yokuş idaresindeki 61 KS 762 plakalı araç, Tirebolu Domaçlı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak takla attı. Kazada araç sürücüsü Mehmet Yokuş, araçta bulunan dini nikahlı eşi Ümmügül Acar ile Aylin Acar hayatını kaybederken Muazzez Acar ise ağır yaralandı.

Ölenlerin cenazeleri otopsi için Tirebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kazadan yaralı kurtulan Muazzez Acar ise Giresun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

giresunda-trafik-kazasi-(1).jpg

giresunda-trafik-kazasi-(2).jpg

giresunda-trafik-kazasi-(3).jpg

giresunda-trafik-kazasi-(4).jpg

giresunda-trafik-kazasi-(5).jpg

giresunda-trafik-kazasi-(6).jpg