RTEÜ’lü Öğrenciler Ayane Dağı’nda

RTEÜ’lü Öğrenciler Ayane Dağı’nda
Rize Genç- Memur Sen İl Başkanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencilerine yönelik doğa yürüyüşü düzenlendi.

Rize merkeze bağlı Kırklartepe Köyü Ayane Dağı'nda gerçekleşen doğa yürüyüşüne, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde eğitim gören yaklaşık 50 öğrenci ile Rize Genç Memur- Sen İl Başkanı İsmail Karaosman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

rteulu-ogrenciler-ayane-daginda-doga-yuruyusunde-(2).jpg

Rize Genç Memur - Sen İl Başkanı İsmail Karaosman, yaptığı açıklamada, Rize'nin her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip doğasını üniversite öğrencilerine göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlendiklerini belirterek, "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde eğitim gören yaklaşık 50 öğrencimiz ile bu etkinliği gerçekleştirdik" dedi.

rteulu-ogrenciler-ayane-daginda-doga-yuruyusunde-(3).jpg

Üniversite öğrencilerinin ilimizi tanıtımında önemli bir rol üstlendiklerini ifade eden Karaosman, şöyle devam etti: "Doğal güzellikleriyle turizm şehri olmayı hedefleyen Rize'nin tanıtımında Genç- Memur Sen olarak bizimde bir payımız olması amacıyla değişik kültürden gelen öğrencilerimiz ile düzenlemiş olduğumuz bu gezi, Rize ve Rize halkının tanıtımı açısında önemli bir yerde olduğunu düşünmekteyiz. Öğrencilerin bu tür sosyal etkinliklerle sınavlardan önce motivasyon kazandıkları, sis ve yağmurlu havada doğa yürüyüşündeki mutluluğu bizlere yetti"

rteulu-ogrenciler-ayane-daginda-doga-yuruyusunde-(4).jpg

Karaosman, ayrıca etkinliğin gerçekleşmesi için katkılarından dolayı Rize Memur- Sen İl Başkanlığı, Rize Belediyesi ile İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

rteulu-ogrenciler-ayane-daginda-doga-yuruyusunde-(5).jpg

rteulu-ogrenciler-ayane-daginda-doga-yuruyusunde-(6).jpg

rteulu-ogrenciler-ayane-daginda-doga-yuruyusunde-(1).jpg