RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Antalya'dan Ödülle Döndü

RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Antalya'dan Ödülle Döndü
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek, Sağlık Bakanlığınca Antalya’da düzenlenen “Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongreleri”nde En İyi Araştırma ve Bilimsel Yayın 2.’lik ödülünün sahibi oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından gelenekselleştirilen “Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongreleri”nin altıncısı “Klinik Süreçlerde Kalite, Teknoloji ve İşbirliği” ana temasıyla 01 - 04 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi.

Kongre kapsamında “Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) En İyi Uygulama Ödülü” ve “Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) En İyi Araştırma ve Bilimsel Yayın Ödülü” olmak üzere 2 kategoride “Sağlıkta Kalite ve Güvenlik Ödülleri” düzenlendi.

Sağlıkta Kalite  ve Akreditasyon Daire Başkanlığı bünyesinde sağlık kurumlarının denetimlerini gerçekleştiren aynı zamanda sağlıkta kalite ile ilgili çalışmalarda aktif rol alan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek, En İyi Araştırma ve Bilimsel Yayın 2.’lik ödülü aldı.

aysegul-copur-cicek,-en-iyi-arastirma-ve-bilimsel-yayin-2.’lik-odulu-aldi2.jpgaysegul-copur-cicek,-en-iyi-arastirma-ve-bilimsel-yayin-2.’lik-odulu-aldi-1.jpg

aysegul-copur-cicek-en-iyi-arastirma-ve-bilimsel-yayin-2.’lik-odulunun-sahibi-oldu-1.jpg