RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Bayraktar'ın Buluşu Tescillendi

RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Bayraktar'ın Buluşu Tescillendi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şenol Bayraktar'ın geliştirdiği "Çoklu baharat paketleme makinası" başlıklı patent başvurusu, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Şenol Bayraktar, geliştirdiği "Çoklu baharat paketleme makinesi" ile Türk Patent ve Marka Kurumundan patent tescili aldı.

Konu hakkında Rektörlükten yapılan açıklamada, "Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Şenol Bayraktar tarafından geliştirilen, “Çoklu baharat paketleme makinası” başlıklı patent başvurusu Türk Patent ve Marka Kurumundan patent tescili aldı.

Buluş, gıda sektörü veya makine imalat sektöründe kullanılmak üzere geliştirilen çoklu baharat paketleme makinesi ile ilgilidir. Buluş özellikle baharatların dolum ve paketleme işlemini, dolum yapılan paketlerin alt ve üst kısımlarının yapıştırılması işleminin de gerçekleştirildiği bir baharat paketleme makinesi ile ilgilidir.

Yapmış olduğu çalışma ve gerçekleştirdiği bilimsel buluş dolayısıyla öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum