RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslan, Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçildi

RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslan, Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra Aslan, Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine seçildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Doç. Dr. Zehra Aslan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 13. maddesi ile yine Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Asli, Şeref ve Haberleşme Üyeleri Yönetmeliğinin 6. maddesine istinaden, Araştırma Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine seçildi.

Atatürk Araştırma Merkezi, Kültür Bakanlığı’na bağlı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde Türk Tarih Kurumu, Türk Dil Kurumu ve Atatürk Kültür Merkezi ile birlikte faaliyet gösteren akademik bir kurumdur.

RTEÜ Rektörlüğü, Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine seçilen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra Aslan için üniversitenin resmi sayfasından bir kutlama mesajı yayımlayarak Aslan’ın başarılarının devamı temennisinde bulundu.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-ogretim-uyesi-doc.-dr.-zehra-aslan,-ataturk-arastirma-merkezi-bilim-kurulu-asli-uyeligine-secildi-1.jpg