RTEÜ'lü Prof. Dr. Aslan, Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçildi

RTEÜ'lü Prof. Dr. Aslan, Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zehra Aslan, Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu asli üyeliğine yeniden seçildi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zehra Aslan, halen yürütmekte olduğu Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu asli üyeliğine 3 yıllığına yeniden seçildi.

Rektörlükten yapılan açıklamada, Atatürk Araştırma Merkezinin Kültür Bakanlığına bağlı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde Türk Tarih Kurumu, Türk Dil Kurumu ve Atatürk Kültür Merkezi ile birlikte faaliyet gösteren akademik bir kurum olduğu kaydedilerek, "Öğretim üyemizi tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

rteulu-prof-dr-aslan-ataturk-arastirma-merkezi-bilim-kurulu-asli-uyeligine-secildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum