RTEÜ'lüler Bu Fırsat Kaçmaz!

RTEÜ'lüler Bu Fırsat Kaçmaz!
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler için 2014-15 eğitim öğretim yılı ihtiyaç bursu başvuruları başladı.

İhtiyaç bursu için başvuru formunu doldurarak burs talebinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları öğrencilerine Vakıf Mütevelli Heyetinin belirlediği koşullar çerçevesinde burs verilecek.

Bu burstan yararlanmak isteyen öğrencilerin burs başvuru formunu doldurarak burs başvurusu için gerekli belgeleri 25 Kasım 2014 tarihine kadar öğrenim gördükleri Fakülte/YO/MYO sekreterliklerine teslim etmeleri gerekiyor.

Burslar, zorunlu hazırlık sınıfının süresi içerisinde başarılması, sınıf kaybı ve alttan dersin bulunmaması, genel akademik not ortalamasının 3.00’dan az olmaması şartıyla normal eğitim-öğretim süresi boyunca devam edecek ve her eğitim-öğretim yılında 9 ay ödenecek.

Burs başvurusu yapacak öğrencilerin burs başvuru formunu doldurmaları ve “burs başvurusu için gerekli belgeler” bölümüne bakıp istenen belgeleri eksiksiz bir biçimde hazırlamaları ve belirtilen tarihe kadar ilgili birimlere teslim etmeleri gerekiyor.

Başvurularınızı http://rteuvakfi.org.tr/ adresindeki Burslar menüsünden yapabilirsiniz

T.C. UYRUKLU ÖĞRENCİLER BURS BAŞVURUSUNU BURADAN YAPABİLİRSİNİZ

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER BURS BAŞVURUSUNU BURADAN YAPABİLİRSİNİZ