RTEÜSEAM'ın MATLAB Kursu Başvuruları Başladı

RTEÜSEAM'ın MATLAB Kursu Başvuruları Başladı
RTE Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezince düzenlenecek "MATLAB ile Temel Programlama" kursu balvuruları başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenecek olan "MATLAB ile Temel Programlama" kursu için başlatılan kayıt başvuruları 10 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Bilişim çağında artık program yazmak o kadar da zor değil. MATLAB, mühendisler ve mühendislik fakültesi öğrencileri, iktisadi idari bilimler fakültesi öğrencileri ve mezunları,  eğitim fakültesi öğrencileri ve mezunları, istatistikçiler, araştırmacılar, yüksek lisans/doktora öğrencileri ve programlama ile hobi olarak uğraşanlar için mutlaka öğrenilmesi ve kullanılması gereken bir programlama dilidir. Programlamanın en kolay şekli ile öğrenilebileceği bu kurs aynı zamanda lise öğrencileri için bile faydalı olabilir. 

11 Nisan tarihinde başlayacak olan ve RTEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda görülecek olan kurs, Cumartesi ve Pazar günü 6’şar saatten toplam 60 saat olarak düzenlenecek.

MATLAB ile Temel Programlama kursu için başvuru yapmak isteyenlerin 216 TL olan kurs ücretini ödemeleri gerekiyor. Maximum ve World Kart sahiplerine 2 taksit imkanı da sunuluyor.

Bilgi için telefon numarası: 0464 223 5218.