RTEÜ'ye 3 Rektör Yardımcısı, 1 Dekan Atandı

RTEÜ'ye 3 Rektör Yardımcısı, 1 Dekan Atandı
RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne 3 Rektör Yardımcısı ve 1 Dekan atadı. Bu atamaların ardından RTEÜ seçime gitmeyecek.

olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nebi Gümüş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Efe, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne Rektör Yardımcısı olarak atandı.

Ayrıca, RTEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Keskin, RTEÜ’den ayrılarak Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’ne geçiş yaptı. Keskin’in yerine Tıp Fakültesi Dekanlığına kadrosu RTEÜ'de bulunan ve Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekimlik görevini sürdüren Prof. Dr. Ekrem Algün'ün Tıp Fakültesi Dekanı olarak atandığı öğrenildi.

RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın RTEÜ’ye 3 rektör yardımcısı atamasıyla RTEÜ’nün 6 ay içinde seçime gitmeyeceği ve YÖK’ün 6 aylık sürenin dolmasına kısa süre kala Rektör Vekili Prof. Dr. Karaman’ın görev süresini uzatarak 22 aylık vekillik süresini doldurduktan sonra seçim sürecini başlatması bekleniliyor. 

rteuye-3-rektor-yardimcisi-1-dekan-atandi.jpg

olay53 - ÖZEL HABER -