RTEÜ'ye Personel Alımı Yapılacak

RTEÜ'ye Personel Alımı Yapılacak
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne 20 temizlikçi, 7 güvenlikçi alınacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin temizlik ve güvenlik hizmetini sağlayan yüklenici firmalar Elif Sağlık ve Sosyal Hizmetler Medikal Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile UZAY Güvenlik Danışmanlık ve Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi personel alımı gerçekleştirecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Zihni Derin Yerleşkesi’nde çalıştırılmak üzere 10 erkek, 8 bayan ve İyidere ilçesindeki Yabancı Diller Yüksekokulu’nda çalıştırılmak üzere 1 bayan, 1 erkek olmak üzere 20 temizlik personeli; Zihni Derin Yerleşkesi’nde çalıştırılmak üzere 3 erkek 1 bayan ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nda çalıştırılmak üzere 3 erkek olmak üzere 7 güvenlik personeli alınacak.

TEMİZLİK ŞİRKETİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

1. En az lise mezunu olmak,

2. Zihni Derin Yerleşkesi’nde çalışacaklar için Rize merkez sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

3. Yabancı Diller Yüksekokulu’nda (İyidere) çalışacaklar için İyidere ilçesinde ikamet ediyor olmak,

4. Temizlik yapmaya engel bir sağlık sorunu olmamak,

5. Bulaşıcı bir hastalığı bulunmamak,

6. Sabıka kaydı bulunmamak,

7. Müracaat tarihinde 18 yaşından küçük ve 46 yaşından gün almamış olmak,

8. Erkekler için askerliğini yapmış veya askerlikten muaf olmak,

Not: Bir kişi yalnız bir yere müracaat edebilir. Başvuru formuna fotoğraf yapıştırılması zorunludur. Müracaat: Zihni Derin Yerleşkesi’ndeki yüklenici firmanın temizlik şefliğine yapılacaktır.

Müracaat formu için tıklayınız

BAŞVURU TAKVİMİ: 02 – 06 Ocak 2015 ( müracaatlar mesai saatleri içerisinde yapılacaktır.)

Kura çekimi 07.01.2015 Çarşamba günü saat: 14:00’te üniversitenin KÜLTÜR MERKEZİ KONFERANS SALONU’NDA noter huzurunda yapılacaktır.

20 temizlik personeli alınacak olup bu sayının 3 katı kadar  kura çekilecektir.  Kurada belirlenen kişiler 08.01.2015 Perşembe günü saat: 14:00’te  Rektörlük Toplantı Salonu’nda mülakata alınacaklardır.

GÜVENLİK ŞİRKETİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

Koruma ve güvenlik görevlisi aşağıda belirtilen şartlara sahip olmalıdır, bu şartlardan biri veya birkaçı kaybedildiği takdirde, çalışma izni iptal edilecektir.

1. T.C. vatandaşı olmak,

2. En az lise mezunu olmak,

3. Askerliğini yapmış olmak,

4. İnsan ilişkileri, hitap tarzı, diksiyonu düzgün olmak,

5. Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsa bile, devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, emniyeti suiistimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma, laf atma, sarkıntılık, ırza tasallut, ırza geçme, adam kaçırma ve alıkoyma, fuhşa teşvik, fuhuş için aracılık, uyuşturucu madde kullanma, uyuşturucu madde kaçakçılığı suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

6. Yasa dışı faaliyet gösteren herhangi bir siyasi örgüt mensubu olmamak,

7. Kamu haklarından yoksun olmamak,

8. Bedeni bir sakatlığı ve sağlık sorunu bulunmadığını ( psikiyatri dahil ) tam teşekküllü bir hastaneden alınan sağlık raporu ile belgelemek,

9. 5188 sayılı Kanun 14’üncü maddesi uyarınca Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilikçe verilen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, (yaka kartı süresi dolanların yenileme sertifikasını beyan etmeleri zorunludur)

10. Başvuru tarihi itibarı ile 36 yaşından gün almamış olmak

Müracaat formu için tıklayınız

BAŞVURU TAKVİMİ: 02 – 06. 01.2015 ( müracaatlar mesai saatleri içerisinde yapılacaktır.)

Kura çekimi 07.01.2015 Çarşamba günü saat: 13:00’te üniversitenin KÜLTÜR MERKEZİ KONFERANS SALONU’NDA noter huzurunda yapılacaktır.

7 güvenlik personeli alınacak olup bu sayının 3 katı kadar kura çekilecektir. Kurada belirlenen kişiler 08.01.2015 Perşembe günü saat: 10:00’da Rektörlük Toplantı Salonu’nda mülakata alınacaklardır.