RTEÜ'yü Kazananlar Kayıt İçin Dikkat !

RTEÜ'yü Kazananlar Kayıt İçin Dikkat !
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni kazanan öğrencilerin kayıt öncesi ve kayıt sonrası izlemesi gereken yolu RTEÜ Rektörlüğü Genel Sekreterlik Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ali Rıza Şahin açıkladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ali Rıza Şahin tarafından yapılan yazılı açıklamada, RTEÜ'yü kazanan öğrencilerin kayıtlarının üniversite kampüs alanı içerisinde bulunan Fen-Edebiyat Fakültesi binasında 03-07 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacağı ve öğrenciler ile velilerin kayıt öncesi ve kayıt sonrası yapmaları gerekenler bildirildi.

Açıklamada RTEÜ'yü kazananlara hitaben “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni tercih etmenizden ve üniversitemizde öğrenim görecek olmanızdan dolayı sizi kutlarız. Zor bir yarışı başarıyla tamamlayıp iyi bir üniversitede okumaya hak kazandınız. Başarılarınızın sürekli olmasını dileriz." ifadelerine yer veren Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ali Rıza Şahin, öğrenciler ile velilerin ilk kayıt işlemlerini içeren evrağı dikkatlice okuyup kayıt öncesi ve sonrası yapılması gereken işlemler ile ilgili her adımı titiz bir şekilde yerine getirmeleri gerektiğini belirterek, bunun kayıt sırasında gereksiz beklemeleri önleyeceği gibi yapılacak öğrenci kaydının sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlanmış olacağını belirtti.

Üniversitenin yükseköğretim programlarına yerleştirilen tüm adayların öğrenci kayıt işlemlerinin, kampüs alanı içerisinde bulunan Fen-Edebiyat Fakültesi binasında 03-07 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacağını kaydeden Şahin, "Kayıt için bölümlere bir gün ayrılmamış olup, bu tarihler arasında herhangi bir gün içerisinde kayıt yaptırmak mümkündür. Kayıtta her bölüm için yeterli sayıda personel görevli olup, gelen adayın kesin kayıt işlemleri en kısa sürede yapılacaktır. Kayıt görevlilerimiz, öğrencilerimizin ve velilerimizin her türlü sorun ve isteklerinin çözümü konusunda yönlendirmede yardımcı olacaktır. Kayıt için gelen öğrenciler kayıt salonlarına alınacak olup, velilerimizin kayıtlar sırasında ayrı yerlerde beklemeleri sağlanacaktır. Velilerimizin aşırı hassasiyetleri ve telaşları işlemlerin yapılması sürecini uzatmaktadır. Bu nedenle, kayıtlar sırasında görevlilerin uyarılarına ve kurallara riayet edilmesi öğrencilerimiz ile velilerinin menfaatine olacak, işlemlerin daha kısa sürede sonuçlandırılmasına katkı sağlayacaktır." dedi.

Kayıt bölgesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait danışma masası, stant açmasına rektörlükçe izin verilen özel yurtlara ait tanıtım masaları, yiyecek içecek stantları ile kayıt işlemleri için Danışma Masaları da bulunacağını bildiren şahin, öğrenci ve velilerin her zaman her konuda Daire Başkanlığına başvurabileceklerini belirterek, rahat ve sorunsuz bir kayıt dönemi geçirilmesi temennisinde bulundu.

Şahin ayrıca ayıtlarla ilgili detaylı bilgilere üniversitenin resmi web sitesinden de www.erdogan.edu.tr     ( www.rize.edu.tr ) ulaşılabileceğini de sözlerine ekledi.

Kayıt işlemleri ve gerekli belgeler için tıklayınız.

Kayıt sonrası bilgilendirme için tıklayınız.