RTSO Başkanı Karamehmetoğlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

RTSO Başkanı Karamehmetoğlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oldu
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesi sürecinde başta TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere kendisine destek verenlere teşekkür eden Başkan Karamehmetoğlu, yaptığı açıklamada, “TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği sürecinde bizlere destek veren başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, TOBB Delegelerine, Karadeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu görev ile bölgemizin kalkınmasına yönelik projeleri daha güçlü bir şekilde yürütecek ve bölgemiz iş adamlarına üst düzeyde hizmet etme imkânı bulacağız.

A Sınıfı Akredite bir oda olan Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlere tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Rize Ticaret ve Sanayi Odasındaki uzun yıllarda elde ettiğimiz tecrübelerimizi ülkemiz ve bölgemiz için kullanma fırsatı bulmak bizleri gururlandırmıştır. Bizlere güvenen ve destek olan herkese tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”dedi.

rtso-baskani-saban-aziz-karamehmetoglu.jpg