RTSO ile Çoruh Elektrik A.Ş. Arasında Üyeler İçin İndirimli Elektrik Protokolü İmzalandı

RTSO ile Çoruh Elektrik A.Ş. Arasında Üyeler İçin İndirimli Elektrik Protokolü İmzalandı
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) ile Çoruh Elektrik A.Ş. arasında RTSO üyeleri için indirimli elektrik kullanımına imkan tanıyacak indirimli elektrik protokolü

Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu ile Çoruh Elekt­rik A.Ş. Rize İl Mü­dü­rü Adem Er­türk ara­sın­da ger­çek­leş­ti­ri­len imza tö­re­ni­ne, RTSO Mec­lis Baş­ka­nı Şükrü Ce­va­hir, Di­sip­lin Ku­ru­lu Baş­ka­nı Meh­met Cev­det Ak­meh­met, Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Cem Te­mi­zel ve Murat Artan, Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Meh­met Üzüm­cü ve Çoruh Elekt­rik A.Ş. Rize Satış ve Pa­zar­la­ma Mü­dü­rü Miraç Uzun ka­tıl­dı.

İmza­la­nan pro­to­ko­le göre RTSO Üye­le­ri 1 yıl bo­yun­ca 0,465 TL/kW birim fi­ya­tı üze­rin­den fa­tu­ra­lan­dı­rı­la­cak.

Üye­le­rin in­di­rim­den fay­da­la­na­bil­me­le­ri için yıl­lık 1.400 kWh ser­best tü­ke­ti­ci li­mi­ti­ni geç­miş ol­ma­sı ve Oda Kayıt Bel­ge­si­ni ibraz et­me­le­ri ge­rek­ti­ği ifade edil­di.

1 Nisan’dan iti­ba­ren ge­çer­li ola­cak pro­to­ko­lün 30 Nisan 2021 ta­ri­hi­ne kadar sü­re­ce­ği kay­de­dil­di.

rtso-ile-coruh-elektrik-a.s.-arasinda-uyelerimiz-icin-indirimli-elektrik-protokolu-imzalandi-(2).jpgrtso-ile-coruh-elektrik-a.s.-arasinda-uyelerimiz-icin-indirimli-elektrik-protokolu-imzalandi-(1).jpg