RTSO'da Yeni Dönem Başladı

RTSO'da Yeni Dönem Başladı
Rize Ticaret ve Sanayi Odasının 3 Nisan 2018'de gerçekleşen oda seçimlerinin ardından oda organ seçimlerinin de yapılmasıyla RTSO'da yeni dönem başlamış oldu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odasının yeni meclis üyeleri, Oda Organ Seçimleri için toplandı. Meclis üyeleri Oda Meclis Başkanlığına Şükrü Cevahir’i, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Muammer Çelik ve Saffet Mete’yi seçti.

Ardından gerçekleşen Yönetim Kurulu seçiminde Yönetim Kurulu Başkanlığına Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Murat Artan, Cem Temizel, Mehmet Üzümcü, İsmail Selim Bilgin, Hakan Murteza Agun, Mehmet Taşkın, Ahmet Arif Mete, Burak Çakıroğlu, Hamza Tüylüoğlu ve Murat Yetimoğlu seçildi. Yedek yönetim kurulu üyeleri ise İsmail Erdem, Fatih Koçan, Fethi Azaklı, Abdurrahman Çemberci, Burhan Bakır, Hamit Şanda, Resul Aslan, Temel Öztürk, Muhammet Ali Tüfekçi ve Ahmet Ayhan Yıldız'dan oluştu.

rtso-‘da-yeni-donem.jpg

Yeni Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, seçimin ardından bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Seçim sürecinde kendilerini destekleyen herkese teşekkürlerini ileten Cevahir, meclis üyelerine de ayrıca teşekkür etti. Tüm meclis üyelerinin başkanı olacağını ifade eden Cevahir, seçim sürecinde özveri ile çalışan oda çalışanlarına da teşekkür etti.

sukru-cevahir.jpg

Hâlihazırdaki Yönetim Kurulu Başkanlığına bir dönem daha devam edecek olan Şaban Aziz Karamehmetoğlu da gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında seçim sürecinde oy vererek iradelerini sandıkta ortaya koyan tüm üyelere teşekkür etti. Karamehmetoğlu artık taraf kavramının seçim süreci ile birlikte sona erdiğini, Rize’nin tüm tüccar ve sanayicilerini en iyi şekilde her platformda temsil edeceklerinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini, yeni dönemde hep birlikte Rize için çalışacaklarını ifade etti.

saban-aziz-karamehmetoglu-007.jpg