RTSO'dan Hibe Desteği Bilgilendirme Semineri

RTSO'dan Hibe Desteği Bilgilendirme Semineri
Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında...

Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi’nden faydalanmak isteyen Rizelilere seminer verilecek.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) tarafından yapılan açıklamada, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğin daha önceden Resmi Gazete'de yayınlandığı hatırlatılarak hibe desteğinden yararlanmak isteyen yatırımcılar için Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nda bilgilendirme semineri yapılacağı vurgulandı.

Hibe desteğinden yararlanmak isteyen yatırımcıların 2 Kasım 2012'ye kadar müracaatlarını Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüklerine yapmaları gerektiği belirtilen açıklamada ekonomik yatırımlar için proje başvurularında hibeye esas proje tutarı, gerçek kişi başvurularında 150.000 Türk Lirasını, tüzel kişi başvuruları için ise 600.000 Türk Lirasını geçemeyeceği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, bilgilendirme seminerin 2 Ekim Salı günü saat 14.00'te Rize Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşeceği kaydedildi.