RTSO'dan Pazarlama Kursu

RTSO'dan Pazarlama Kursu
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTO) tarafından pazarlama kursu verildiği bildirildi.

Rize Sanayi ve Ticaret Odası (RTSO) Yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu üyelerine yönelik düzenlemiş oldukları eğitim programlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ofluoğlu açıklamasında, üyelerine yönelik planlamış olduğu periyodik eğitimler çerçevesinde, toptan ticaret sektöründe faaliyet gösteren üyelerin, pazarlama ve satış departmanlarında çalışan personellerine yönelik, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile, Proaktif Kişilik ve Reaktif Kişilik Özellikleri, Pazarlama İlkeleri, Pazarlamanın Konusu, Pazarlama - Talep İlişkisi, Pazarlama Hedefleri, Satış Aşamaları, Sektörlerdeki Satış Şekilleri, Kişisel Satış Tanımları, Müşteri Bulmanın Yolları, İletişim, Uygulamalı Satış Örnekleri konularını içeren eğitim programı düzenlendiğini belirtti.

rtsodan-pazarlama-kursu-1.jpg

24 Firmanın katılım için başvuru yaptığı eğitim programına, toplamda 165 kişi başvuruda bulunduğunu belirten Ofluoğlu , 2 periyot şeklinde düzenlenecek olan eğitim programının 1. Periyotu, 88 kişinin katılımı ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim salonunda başladığını belirtti.

Rize Sanayi ve Ticaret Odasının öngördüğü eğitim programı ile üyelerin personellerinin performans, verimlilik ve kişisel gelişimlerini arttırmak, işyerlerinin satışlarını ve hizmet kalitesini yükseltmek, pazarlama konusunda uygulama deneyimi olan katılımcıların teorik yönden bilgilendirilmesini sağlamak, amaçlanıyor. Haftanın Perşembe ve Cuma günleri 18:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitim toplamda 20 saatte tamamlanacak. 20 saatlik eğitimi başarıyla bitiren katılımcılara, yapılacak sertifika töreni ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından kurs bitirme belgesi verilecek.

rtsodan-pazarlama-kursu-2.jpg

rtsodan-pazarlama-kursu-3.jpg