RTSO'dan Yüce'ye Destek

RTSO'dan Yüce'ye Destek
Rize Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu Çaykur Genel Müdür'ü Ekrem Yüce'ye destek vererek, kendisini başarılı bulduğunu söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu’nun başlattığı ve diğer vekil Ali Bayramoğlu’nun da devam ettirdiği, ‘Çaykur iyi yönetilmiyor’ tartışmalarının ardından Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Genel Müdür Ekrem Yüce’ye destek çıktı.

Genel Müdür Ekrem Yüce’nin çok tecrübeli bir isim olduğunu belirten Ofluoğlu, kendisini başarılı bulduğunu söyledi.

Bölgesel yayın yapan Kaçkar TV’de yayınlanan ve Togay Muratoğlu'nun hazırlayıp sunduğu 'Güne Başlarken' programına konuk olan Ofluoğlu, “Farklı görüş ve seslerin olması doğaldır, herkesin aynı görüşte olması mümkün değildir” dedi.

Çaykur´un son yıllarda iyi yönetildiğini belirten Başkan Ömer Ofluoğlu, "Sayın Genel Müdürümüz bu konuda son derece tecrübeli bir insandır. Yıllardır Çaykur Genel Müdürlüğü yapıyor. Bu konuda ben başarılı olduğuna inanıyorum. Yani Çaykur’un son yıllarda iyi yönetildiğine inananlardan bir tanesiyim. Ben milletvekillerimizin de onu kastettiklerini zannetmiyorum. Bazı şeyler bizde biraz fazla abartılıyor diye düşünüyorum. Ben Sayın Genel Müdürümüzün bu konudaki görüşleri tabii ki çok önemlidir, dikkate alınmalıdır. Mutlaka alınıyordur. Tabii bunun orta noktası bulunacaktır. Yani ille de tabii milletvekilimiz ayrı düşünebilir, Genel Müdür Bey ayrı düşünebilir, borsa ayrı düşünebilir. Ama neticede hastalık bellidir, tedavi edilmesi gereken şeyler bellidir. En iyi nasılsa, mutlaka bu tartışmalar sonucunda bulunacaktır. Tartışmalar neticesinde doğruyu buluruz. Burada hiç kimsenin amacının birini kırmak, üzmek olduğunu ben zannetmiyorum. Amacın doğru iş yapmak olduğunu düşünüyorum. Doğru iş yapmak adına da insanların düşüncelerini söylemesi gayet normaldir.” şeklinde konuştu.

ÖNCEKİ HABERLERİMİZ

 https://www.olay53.com/haber/caykurda-soguk-savas-8754.htm

https://www.olay53.com/haber/kimseden-yana-degilim-8753.htm

https://www.olay53.com/haber/bekaroglu-ates-puskurdu-8510.htm

https://www.olay53.com/haber/yuceye-destek-yagiyor-8420.htm

https://www.olay53.com/haber/karal,-yuceye-sahip-cikti-8411.htm

https://www.olay53.com/haber/niye-yuce-hedef-aliniyor-8376.htm

https://www.olay53.com/haber/yuceden-elestirilere-cevap-8365.htm

https://www.olay53.com/haber/caykur-iyi-yonetilmiyor-8325.htm