RTSO’nun RİSİAD Ziyaretinde Rize Havalimanı Konuşuldu

RTSO’nun RİSİAD Ziyaretinde Rize Havalimanı Konuşuldu
Rize Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Rize Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Murat Artan, Cem Temizel ve Hüseyin Kutlu; Rize Sanayici ve İşadamları Derneği (RİSİAD) başkanlığına seçilen Yunuz Kotiloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

RTSO Başkanı Ş. Aziz Karamehmetoğlu ve beraberindeki heyeti RİSİAD Başkanı Yunuz Kotiloğlu, Başkan yardımcıları Haluk Mataracı ve Seyfullah Pakkan ile yönetim kurulu üyeleri Bayram Günaydın, Murat Kasap ve Mahmut Görmüş karşıladı. RTSO Başkanı Ş.Aziz Karamehmetoğlu RİSİAD Başkanı Yunuz Kotiloğlu’na hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni yönetimi tebrik etti.

rtso’dan-risiad’a-hayirli-olsun-ziyareti-1.jpg

RTSO Başkanı Ş.Aziz Karamehmetoğlu havaalanı başta olmak üzere Rize’nin gelişmesi için devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi verirken ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Karamehmetoğlu "Havaalanı hakkındaki gelişmeler çok sevindirici ve çok güzel bir noktaya gelmiştir. Rize’ye uluslararası bir hava limanı yapılacaktır. Yer çalışmaları devam etmektedir. Bu konuda da en kısa zamanda çalışmalar tamamlanacaktır” dedi.

RİSİAD Başkanı Yunuz Kotiloğlu ise yaptığı konuşmada “Rize için bu tür projeler artık gereklidir. Havaalanının uluslararası olması bizleri ayrı memnun etmiştir. İlimiz Rize için yapılacak her türlü güzel projeyi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

rtso’dan-risiad’a-hayirli-olsun-ziyareti-2.jpg