RÜ'de Dünya Üniversitesi Olma Yolunda Güçbirliği Adımları

RÜ'de Dünya Üniversitesi Olma Yolunda Güçbirliği Adımları
Rize Üniversitesi Dünya üniversitesi olma yolunda güç birliği içerisinde bulunma yolundaki adımlarını atmaya devam ediyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel ile Yönetim Kurulu üyeleri, Rize Üniversitesi Rektörlük görevine başlayan Prof. Dr. Arif Yılmaz’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.

Temizel, Rize Üniversitesine Rektör olarak göreve başlayan Prof. Dr. Arif Yılmaz’ı tebrik ederek, “Rize’ye büyük katkı sağlayan kurumlardan biri olan Rize Üniversitesi’nin Rektörlük görevini üstlenmenizden dolayı memnuniyet duyduk. MÜSİAD olarak şehrimize katkı sağlayacak her olumlu adımda yanınızda olacağız” dedi.

Temizel, Rize Üniversitesindeki bu yeni dönemde iş dünyası olarak, üniversiteyle iletişim halinde bilginin iş dünyasına kazandırılması ve bu kapsamda çalışmalar yapılmasını beklediklerini, bunun da şehrimizin bölgemizdeki rekabet gücünü ve potansiyelini artıracağını, bu kapsamda uzun vadeli projelerin gerçekleştirilmesi gereğine dikkat çekti.

DÜNYA ÜNİVERSİTESİ OLMAK İÇİN GÜÇBİRLİĞİ ŞART

1.20110623181233..jpg

Hep birlikte üniversitenin bir dünya üniversitesi olması için kolları sıvayarak çalışmaya başladıklarını, Rize kamuoyundan ve sivil toplum kuruluşlarından aldıkları desteklerin de bu yöndeki çalışmalarının itici gücü olduğunu vurgulayan Rektör Prof.Dr.Arif Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, MÜSİAD heyetine, üniversite yönetimi olarak yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi.

MÜSİAD heyeti daha sonra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Karamustafa, Prof. Dr. Adnan Midilli ve Genel Sekreter Ali Rıza Köroğlu’nu ziyaret etti.