Saadet Partisi İyidere'de Kartal, Güven Tazeledi

Saadet Partisi İyidere'de Kartal, Güven Tazeledi
Saadet Partisi İyidere İlçe Başkanı Mustafa Aydın Kartal, gerçekleşen ilçe kongresinde delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden İyidere İlçe Başkanı seçildi.

Rize’de Saadet Partisi İyidere İlçe Kongresi, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun’un katılımıyla İyidere’deki parti binasında gerçekleştirildi.

Kongre Divan Başkanlığını GİK Üyesi Hasan Uzun’un, Başkan Yardımcılığını Güneysu İlçe Başkanı Yavuz Karaosman’ın ve Divan Kâtipliğini İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavaş’ın yaptığı kongrede Saadet Partisi İyidere İlçe Başkanı Mustafa Aydın Kartal, delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeleyip yeniden İyidere İlçe Başkanı olarak seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Mustafa Aydın Kartal, “Her zaman olduğu gibi heyecanımızı diri tutacağız. Önümüzdeki mahalli seçimler ile bu heyecanımızı tüm İyidere’ye yayacağız ve bu heyecan ile hizmet edeceğiz. Bizim heyecanımızı diri tutan en önemli şey Allah rızası için çalışıyor olmamızdır.” dedi.

Kongrede bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun Gazze’de yaşananlara dikkat çekti.

“İslam Ülkeleri İşbirliği Toplantısı’ndan çıkan sonuçlara baktığımız zaman Gazze ile ilgili olumlu bir şey göremiyoruz. Gazze’deki mücadeleyi tanımamazlıktan geliyorlar. Filistin Kurtuluş Örgütü’nü tanıyorlarmış. Sanki Gazze’de savaş yok, oradaki insanlar katledilmiyor gibi bir toplantı gerçekleştiriyorlar.” diyen Uzun, “Sosyal Medya platformlarının yasaklamaları, medyanın Gazze haberlerini azaltarak sunmaları da Gazze’deki haklı mücadelenin etkisini vatandaşlarımız üzerinde azaltmaya çalışmaktan başka bir şey değil ne yazık ki.” diye ekledi.

saadet-partisi-rizenin-iyidere-ilcesinde-ilce-kongresini-gerceklestirdi-1.jpg

saadet-partisi-rizenin-iyidere-ilcesinde-ilce-kongresini-gerceklestirdi-3.jpg

saadet-partisi-rizenin-iyidere-ilcesinde-ilce-kongresini-gerceklestirdi-5.jpg

saadet-partisi-rizenin-iyidere-ilcesinde-ilce-kongresini-gerceklestirdi-2.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum