Saadet Partisi Kalkandere İlçe Başkanlığına Mustafa Azder Seçildi

Saadet Partisi Kalkandere İlçe Başkanlığına Mustafa Azder Seçildi
Saadet Partisi Kalkandere İlçe Kongresinde Mustafa Azder, ilçe başkanlığına seçildi.

Saadet Partisi Kalkandere İlçe Başkanlığı seçimi belediye düğün salonunda yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Mustafa Azder başkanlığa seçilirken, İhsan Şanslı, Abdülaziz Kurtuluş, İbrahim Kukul, Veysel Reisoğlu, Menderes Torlak, Mustafa Yıldırım, Hasan Kılıç, Cemal Erdem, Hüseyin Eyüpoğlu, Süleyman Öztürk ise ilçe yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Kongreye, Saadet Partisi MKYK Üyesi Hasan Uzun, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, CHP İlçe Başkanı Bayram Özkan, İl genel meclisi üyesi Ahmet Öztürk, MHP ilçe yönetim kurulu üyesi Abdullah Çakmak, Sadet Partili ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, “Ülkemiz ekonomik olarak büyük bir sıkıntı içinde, işsizlik sayısı 3 milyonu aştı Hatalar nedeniyle büyük sıkıntı yaşamaktayız. Dış politikada yapılan ciddi sorunun çözümü için uğraşırken partimizi Eset’çi ilan etmişlerdi. Biz zamanında eski Genel Başkanımız Mustafa Kamalak ve şimdiki Genel Başkanımız Suriye’ye giderek Eset ile görüşmüş. Dün bizi Eset’çi ilan edenler bugün Eset ile masaya oturdu. Referandum sürecinde partimiz anayasa metniyle ilgili kaygılarını dile getirdiğinde bizi teröristlerle aynı safa koymuşlardı. Şimdi bizim o gün dile getirdiğimiz sorunlar tek tek ortaya çıkıyor” dedi.

muhammet-kacar-002.jpg

Saadet Partisi MKYK Üyesi Hasan Uzun ise AKP Hükümetinin icraatlarını eleştirerek, “Biz istiklal savaşını batılılarla yaptık. Şimdi AKP bir Hristiyan paktı olan AB’ye Türkiye’yi sokmak için uğraşıyor. Oysa Erbakan Hoca İslam ülkelerini bir araya getirerek   D-8’i kurdu. AKP, D-8’ i büyütüp İslam birleşmiş milletlerini kurabilseydi bugün Ortadoğu’da yaşanan katliamlar yaşanmazdı. AKP Genel başkanı bunu yapacağına gitti Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren BOP’ a eş başkan oldu” dedi.

hasan-uzun-001.jpg

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Azder, ilçesinde bulunan Rize Organize Sanayi bölgesinde 21 işletmenim hayata geçirildiğini ifade ederek, “Şimdi bu kongreden Rize Ticaret Odası başkanına, AKP İl başkanına, AKP’ li vekillere ve Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Sizin dile getirdiğiniz milli otomobilin temellerini Erbakan Hocamın 129 günde 4 mühendisle beraber devrim otomobilini yapmıştı. Şimdi devrim ismiyle yapılacak yerli otomobilin Kalkandere Organize Sanayi Bölgesinde imalata geçmesini talep ediyorum” dedi.

mustafa-azder-saadet-partisi-kalkandere-ilce-baskani.jpg

Haber: İlyas Gür