Saadet Partisi Kazdal'ı Kur-an Ziyafetiyle Anacak

Saadet Partisi Kazdal'ı Kur-an Ziyafetiyle Anacak
Geçen yıl bugün elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz güzide insan, Saadet Partisi'nin Rize İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kazdal, ölümünün 1.yıldönümde partisi tarafından Kur-an ziyafeti ile anılacak.

Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, 14 Kasım 2012 tarihinde Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Saadet Partisi Rize İl Başkan Yardımcısı Rize Akademi Kursları Yöneticisi Mehmet Kazdal, ölümünün 1. yıldönümünde bugün (14 Kasım 2013 Perşembe günü) Kur’an ile yad edilecek.

ibrahim-araboglu.20131114001715.jpgSaadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı İbrahim Araboğlu, yaptığı açıklamada, “Dava kardeşimiz Rahmetli Mehmet Kazdal'ın ölüm yıldönümü münasebetiyle Perşembe günü akşam namazını müteakip Eski Orta Cami’de düzenleyeceğimiz programımızda Hatmi Şerif ve Kur'an ziyafeti ile birlikte kasideler okunacaktır. Rize’nin önde gelen kurra hafızlarının sunacağı kuran ziyafetine tüm Rizeli kardeşlerimiz davetlidir. Bu vesile ile bir kez daha Yiğit Kardeşimizin mekanının Cennet olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Kur’an ziyafetimiz Rize İl Müftü Yardımcımız Sayın Rüstem Can’ın konuşması ve duasıyla sona erecektir.” diye konuştu.

İLGİLİ HABERİMİZ

Mehmet Kazdal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti