Saadet Partisi Milletvekili Adayları Rize'yi Geziyor

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Rize'yi Geziyor
Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayları, Parti devletini ortadan kaldırıp 80 Milyona Hizmet Edeceklerinin ifade ederek, işi ehline vereceklerini, adam kayırma ve torpil olaylarını ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayları, İyidere’de esnaf ziyareti yapıp Saadet Partisi Kendirli Belde Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına katıldılar.

Hem İyidere halkıyla hasbihal eden hem de iftar programı vesilesiyle Kendirlilerle sohbet etme fırsatı bulan Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Muhammet Kaçar, işi ehline vermenin yönetimde ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

saadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(2).jpg

“Saadet iktidarında eğitimden istihdama, kamu ihalelerinden atamalara kadar her alanda adam kayırma, torpil ve iltimas ortadan kaldırılacak. Liyakati esas alan adil bir sistem kuracağız. İster bizden olsun ister olmasın, işi ehline vereceğiz.” diyen Kaçar, “Parti devletini ortadan kaldıracak, milletin partisi konumunda 80 milyona hizmet edeceğiz. Saadet iktidarında bize emanet edilen kamu mallarına ve imkânlarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Bunları ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz. Milletimizin kutsal emanetlerine ihanet etmeyeceğiz.” diye ekledi.

saadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(6)-001.jpg

Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Burak Uzun da hizmet verirken yapılan ayrımcılıklara değindi. “Mahallelere, belediyelere, üniversitelere, bölgelere hizmet götürürken ayrımcılık yapmayacağız. Hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı hizmetten mahrum bırak-mayacak ve hiç kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmayacağız. Eşimize, dostumuza kamu ihalelerini dağıtmayacak, ulufe verir gibi devletten makam ve mevki tahsis etmeyeceğiz!” diyen Uzun, “Saadet iktidarında şeffaflığı ve hesap verilebilirliği kamu yönetiminin vazgeçil-mezi haline getireceğiz. Hiçbir işimizi kapalı kapılar ardında kamuoyundan gizli yapmayacağız. Vatandaşın bilgisine ulaşamadığı hiçbir ihale, sözleşme ve benzeri işlem bırak-mayacağız. Güçlü iç ve dış denetim mekanizmaları kuracağız. Denetim raporlarını milletin ve meclisin bilgisinden kaçırmayacağız. Milletin emanetine ihanet edenleri ‘bizden’ ‘bizden olmayan’ şeklinde ayırmayacağız.” diye belirtti.

saadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(8).jpgsaadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(9).jpgsaadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(1).jpgsaadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(3).jpg

saadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(4).jpgsaadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(5).jpgsaadet-partisi-rizede-secim-calismalari-(7).jpg