Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Kaçar: “Yeni Bir Dünya Hayalimiz Var Bizim”

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Kaçar: “Yeni Bir Dünya Hayalimiz Var Bizim”
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, “Ülkemiz bu düştüğü buhran ortamından çıkarılmalıdır” ifadesinde bulunarak “Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir Dünya hayalimiz var bizim” dedi.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri birlikte Rize’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ekrem Orhon Mahallesi’nde esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden İl Başkanı Av. Kaçar, “Birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşma, istişare ve samimiyetle ortak bir zeminde buluşmalı, ülke yönetimini bu zeminde alınacak kararlar ile yönetmeliyiz. Yanlışlıklar, yanılmalar, aldanmalar bizler gözlerini kapayınca düzelmez. Her şeyin başında bir ortak akıl geliştirilmeli ve ülkemiz bu düştüğü buhran ortamından çıkarılmalıdır” dedi.

Saadet Partisi olarak seçim programlarını ve çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Av. Kaçar, “Tüm Türkiye’de seçim seferberliğimiz başladı. Genel başkan yardımcılarımızdan Genel İdare Kurulu Üyelerimize, İl Başkanlarımızdan İlçe Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mahalle Temsilcilerimize varıncaya kadar, hep birlikte sokak sokak dolaşıp bir kez daha derdimiz anlatmaya başladık. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir Dünya hayalimiz var bizim. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız diye Erbakan hocamıza söz verdik. Bunun gayretindeyiz. Tüm hemşerilerimizi de bu heyecana, bu gayrete dahil olmaya davet ediyoruz.” dedi.

saadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-1.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-2.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-3.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-4.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-5.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-6.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-7.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-8.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-9.jpgsaadet-partisi-rize-il-baskani-av-muhammet-kacar-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-birlikte-rizede-esnaf-ziyaretleri-gerceklestirdi-10.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23 Yorum