Saadet Partisi'nden Çaykur'a Ziyaret

Saadet Partisi'nden Çaykur'a Ziyaret
Saadet Partisi İl Başkanı Cemil Çolak ve Yönetim kurulu üyeleri; Ali Denizalp, Ramazan Bursa ve Ekrem Kazmaz, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti

Ziyarette Ak Parti İktidarının mecliste kanun maddeleri üzerinde sırasıyla oylama yaptığı yeni anayasanın referanduma gitmesi halinde Genel Başkanlarının açıkladığı üzere, Saadet Partisi olarak evet oyu vereceklerini ifade etti.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Cemil Çolak; Öncelikle size Sayın Genel başkanımız Numan beyin selamını götürdüm. Sayın Genel Başkanımız İstanbul Hukukta aynı zamanda öğretim üyesi olarak ders vermektedir. Bu okulda hukuk eğitimi gören oğlunuz Furkan Yüce’nin de öğretmeni olduğunu öğrenmiş oldum. Genel Merkezimizin bilgileri doğrultusunda, SP Rize İl Teşkilat olarak İlimizdeki resmi kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek; Sizlerinde malumu  yeni anayasa değişikliğini öngören paketin mecliste görüşülmesi çalışmaları oylanarak devam etmektedir. Mevcut anayasa değişikliği paketinde geç kalınmış olunmasına rağmen zorunlu gördüğümüz değişiklikleri iki ayrı dosya olarak size de sunuyoruz. Hükümetin çalışmalarına devam etmiş olduğu bu yeni anayasa paketinin doğru olan her şeyine SP olarak evet diyoruz. Size sunduğumuz bu dosyada anayasa paketi değişikliğinde Saadet Partisinin görüş ve fikirlerini kapsamaktadır. Bunun yanında SP olarak bizler Çaykur’u çok yakınen izliyor, sizin bu kurumda uzun zamandır yapmış olduğunuz çalışmaları başarılı olarak değerlendiriyoruz. Yıllardır hiçbir ayrım yapmadan Çaykur Genel Müdürü Sayın Ekrem Yüce’nin kapısının herkese açık olduğunu biliyoruz.”diye konuştu.

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; Öncelikle ziyaretinizden memnunluk duydum. Bende ülkemizin yetiştirmiş olduğu değerlerden birisi olan Genel Başkanınız Numan beye selamlarımı, saygılarımı iletiyorum. Sizlerinde bahsettiğiniz üzere, yeni anayasa değişikliği Türkiye’mizin daha hızlı gelişmesi, demokrasimizin tam yerleşmesi ve refah ve huzur içersinde büyüyen bir ülke olmamız açısından en önemli ve en elzem yapılması gereken çalışmalardan birisidir. Çay kurdaki kalıcı ve yenilikçi çalışmalarıma yönelik izlenimlerinize teşekkür ediyorum. Rize’mizin, ülkemizin ve milletimizin hayrına olacak olan çalışmalarda bizim konumumuz, mevkiimiz hiç önemli değildir. Önemli olan Çay üreticilerimizin ekonomik durumu ve refahıdır.”dedi.