Saadet Partisi'ne Akademik Katılım

Saadet Partisi'ne Akademik Katılım
Önümüzdeki genel seçimlerde çıkış yapmaya hazırlanan Saadet Partisi'ne katılımlar sürüyor.

Önümüzdeki genel seçimlerde çıkış yapmaya hazırlanan Saadet Partisi'ne katılımlar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da 5 bin kişinin katıldığı partiye Ankara'da da siyasetinin önemli isimleri ile bürokrat ve akademisyenler iltihak etti.

Saadet Partisi Ankara İl Kongresi'nde Devlet Eski Bakanı Refahattin Şahin, Eski ANAP Genel Başkan Yardımcısı 21'inci Dönem Diyarbakır Milletvekili Abdulbaki Erdoğmuş, Eski ANAP MKYK Üyesi Sabri Hasemoğlu ve çalışma hayatının tanıdık simalarından Yusuf Engin'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim Saadet Partisi'ne katıldı.

Yeni partililere rozetlerini Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş taktı. Numan Kurtulmuş ayrıca, AK Parti, DP, CHP, MHP ve diğer siyasi partilerden istifa eden 520 kişi adına 12 kişiye de Saadet Partisi rozetlerini taktı.

Kongrede Saadet Partisi'ne iltihak eden Türk siyasetinin önemli isimleri ile bürokrat ve akademisyenlerin isimler ise şöyle:

* Devlet Eski Bakanı Refahattin Şahin

* Eski ANAP Genel Başkan Yardımcısı Abdulbaki Erdoğmuş

* Eski ANAP MKYK Üyesi Sabri Hasemoğlu

* TOKİ Eski Başkan Yardımcısı Eski EBK Genel Müdürü Namık Sinanoğlu

* Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Aytekin

* Hak-İş Eski Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Engin

* Tekstilci Feryal Tanrıverdi

* İşadamı Ergün Topbaş

* DP Kırşehir Milletvekili Adayı Bilal Işıklı

* Sağlık Bakanlığı Eski Personel Genel Müdürü Muhittin Bal

* CHP Milletvekili Adayı Bayram Aykan

* Uluslararası İnsan Hakları HDR Eski Genel Başkanı Mehmet Doğan

* Emekli Emniyet Müdürü İsmet Yavuz

Şahin: Nefer gibi çalışmaya geldik

Devlet Eski Bakanı Refahattin Şahin, "Bir ve beraber olmazsak, milli ve manevi değerlerimizi unutmasak, ülke menfaatlerinin her şeyin üstünde tutmasak, 'Harun gibi gelip Karun gibi gitmeyeceksek' o zaman orada bir işaret var demektir.

Yıllardan beri özlemini çektiğimiz genel başkan bu sözü söylediği için son derece mutlu ve memnun oldum. Türk siyasetine dürüst biri geliyor diye de mutlu oldum. Onun partisinde 'saadete' ulaşacağımızı düşünerek, onun yanında bir nefer gibi çalışmaya geldik. Bu gün Türkiye'nin umudu olmuş bir Saadet Partisi var. Bu ülkenin geleceğini güvence altına almak istiyorsak saadetle birleşelim" diye konuştu.