Sabahattin Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sabahattin Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı
Türkiye'nin en ünlü kolonya markalarından Eyüp Sabri Tuncer Kolonyaları Kozmetik A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Tuncer, Mamak'ta kılınan...

Türkiye'nin en ünlü kolonya markalarından Eyüp Sabri Tuncer Kolonyaları Kozmetik A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Tuncer, Mamak'ta kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

93 yaşında vefat eden Sabahattin Tuncer, Mamak Ortaköy Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Levet Gök ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de katıldı. "Eyüp Sabri Tuncer gibi bir müesseseyi yıllarca kalitesinden ödün vermeden ayakta tutmak herkese nasip olmaz" diyen CHP'li Gök, "Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları, Türkiye'nin marka denildiğinde akla ilk gelen ürünlerinden bir tanesi. Bu müesseseyi yıllarca kalitesinden ödün vermeden ayakta tutmak herkese nasip olmaz. Türkiyemizin çok önemli bir değerini yitirdik. Böylesine değerler gerçekten Türkiye'nin ekonomisinde, markalaşmasında Türkiye'ye çok önemli hamleler yaptırdılar. Rahmetliye Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm sevenlerine ve tüm Türkiyemize de başsağılığı diliyorum. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise şunları söyledi:

"Bölgemizin önemli bir sanayicisiydi. Onun ötesinde hoş bir insandı. Hoş sohbetliydi. Yaşayan tarih derler ya aynen öyleydi. Zaman zaman sohbet etme imkanımız da oldu. Ailesine sabır niyaz ediyorum. Sevenlerine sabır celil niyaz ediyorum. Kendisine de Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah."

Sabahattin Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sabahattin Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kaynak:IHA