Saffet Kopuz Adaylık Dosyasını Teslim Etti

Saffet Kopuz Adaylık Dosyasını Teslim Etti
Rize’nin Gündoğdu Belde Belediyesi Meclis Üyesi Saffet Kopuz, Rize Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Rize’de uzun yıllar süren başarılı ticaret hayatının ardından 2009 yılında Gündoğdu Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen ve halen daha aynı görevi sürdüren Saffet Kopuz, Rize Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu bugün gerçekleştirdi. Kopuz, ayrıca Gündoğdu’da başkan vekilliği görevini de başarılı bir şekilde sürdüren isimdi.

1970 yılında Rize’de doğan ve uzun yıllar Rize’de ticaretle uğraşan evli bir çocuk babası Gündoğdu Belediyesi Meclis Üyesi Saffet Kopuz, Rize Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuru dosyasını  Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim’e teslim etti.

saffet-kopuz-ishak-alim-fotografi-1.jpg

Gündoğdu’yu derinden yaralayan 26 Ağustos afetinde afet sırasında ve sonrasında özverili bir şekilde başarılı bir ekip çalışmasıyla Gündoğdu’nun bir an önce yaralarını sarması yönünde büyük bir çalışma içerisine giren ve ekip ruhu çalışmasıyla büyük takdir toplayan Kopuz’un Rize Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığında bulunması Rize’de büyük bir sevinçle karşılandı.

Yıllardır içinde bulunduğu iş hayatındaki başarılarını, bilgi ve yeteneklerini Gündoğdu Belediyesi Meclis Üyesi olarak Gündoğdu için kullandığını ifade eden Saffet Kopuz, başvuru sonrası yaptığı açıklamada, “Aday adaylığı başvurusunda bulunmadan önce halkımızın bizi bu göreve layık görmeleri üzerinde yoğun bir teveccüh sergilemleri dolayısıyla yapmış olduğum istişareler sonucu aday adaylığı başvurumu yaptım. Aynı zamanda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrine yeniden hizmette bulunmak adına Rize Belediye Meclis Üyesi olarak görev almak istiyorum. Eğer nasip olurda öyle bir imkanı bana verirlerse, Rizemize hizmet etme heyecanıyla partimin bana vereceği bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum.” dedi.

saffet-kopuz-ishak-alim-fotografi.jpg