Sağlık Bakanı Rize'de Önce Üzdü Sonra Kısmen Müjdeledi!

Sağlık Bakanı Rize'de Önce Üzdü Sonra Kısmen Müjdeledi!
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Rize’deki doktor ve hemşire eksikliği sorulunca, verdiği cevapla önce üzdü ardından kısmen de olsa sevindirdi.

Bazı program ve incelemelere katılmak üzere bugün Rize’ye gelen Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu, Rize’deki doktor ve hemşire eksikliğinden dolayı sorulan sorulara verdiği cevaplarda önce üzdü ardından kısmen de olsa sevindirici haberi verdi.

Bakan Müezzinoğlu, Rize Devlet Hastanesine gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Rize Valiliği’nden çıkışında kendisine yöneltilen “Rize’deki hastanelerdeki doktor ve hemşire eksikliğinin giderilmesi yönünde Rizelilere müjdeli haber verecek misiniz? ” sorusuna “Hayır” cevabı verdi.  

Bakan Müezzinoğlu, Rize Devlet Hastanesindeki ziyaretinin ardından Rize Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette ise aynı soruya Türkiye’de birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da yetişmiş eleman eksikliği hissedildiğini, eksiklikleri gidermek için çalıştıklarını ve Rize’deki personel eksikliğinin bir kısmının yarın, diğer kısmının ise süreç içerisinde giderileceğini söyledi.