Sağlık Bakanı’ndan ’Deniz Baykal’ Açıklaması

Sağlık Bakanı’ndan ’Deniz Baykal’ Açıklaması
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili, "Yapılan izlemeler sonunda yeni bir müdahale gerekince gerekli müdahaleyi yapıyorlar...

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili, "Yapılan izlemeler sonunda yeni bir müdahale gerekince gerekli müdahaleyi yapıyorlar arkadaşlar. Şu anda endişe edilecek bir noktada değiliz" dedi.

Bakan Demircan, İbni Sina Hastanesinde tedavi gören eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Bakan Demircan, Baykal'a gerekli müdahalelerinin yapıldığını vurgulayarak, "Gerekli müdahalelerden sonra yapılan izlemeler sonunda yeni bir müdahale gerekince gerekli müdahaleyi yapıyorlar arkadaşlar. Şu anda endişe edilecek bir noktada değiliz. Baykal inşallah bu rahatsızlığın üstünden gelecek buradaki tedavisi sonucunda sağlığına kavuşacağını umut ediyoruz. Şu anda detay bilgiye girmek istemiyorum. Gerekli açıklamayı hastahane yakacak. Bir müdahale daha yapılıyor Baykal'a. Ailesine geçmiş olsun diyoruz" ifadesini kullandı.

(Abdullah Sarica/İHA)

Kaynak:IHA