Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları
Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 11 bin 317 işçi alımı için kuralar bugün itibariyle başladı. Saat 10.00-18.00 arasında gerçekleşen kuranın sonuçları, Bakanlığın resmi adresinden öğrenebilecek.

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 317 sürekli işçi alımı için kura süreci başladı. Bakanlık tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda işçi alımı kura çekimi bugün başladı, yarın da (29 Aralık Perşembe) devam edecek. Canlı kura çekilişini kaçıran adaylar, bakanlığın resmi adresinden 28 Aralık tarihli işçi alımı kura sonuçlarını ve isim listesini öğrenebilecek.

11 BİN 317 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

T.C. Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerine 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca 11.317 sürekli işçi alımı için 28/11/2022 – 02/12/2022 tarihleri arasında İŞKUR tarafından il ve meslek bazında başvurular alınmış ve Bakanlığa bildirilmişti.

KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda gerçekleştirildi.

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları aynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr  internet adresinden ilan edilecektir.

RİZE'DE ALINACAK 58 İŞÇİ DAĞILIMI

Rize’de alımı yapılacak kadrolar ve sayıları şöyle:

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı: 1 Adet

Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı: 2 Adet

İnşaat Boyacısı/Boyacı: 1 Adet

Temizlik Görevlisi: 14 Adet

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi: 8 Adet

Marangoz: 1 Adet

Klinik Destek Elemanı (Hastane): 3 Adet

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı: 1 Adet

Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız): 25 Adet

Elektrikçi (Genel):2 Adet

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.